We ontwerpen, vervaardigen en assembleren machines voor diverse industrieën met design & software engineering zoals CAD/CAM (Solidworks), 3D scanning, 3D printing en prototyping. Ook zijn onze software engineers gekwalificeerd in PLC & HMI (o.a. Siemens, Mitsubishi, CTI).

Van ontwerp tot en met aflevering

Dankzij een enthousiast team van gekwalificeerde medewerkers en een eigen engineerafdeling is CMS bekwaam om kwalitatief uitstekende producten te ontwikkelen; van ontwerp tot en met aflevering. Hierbij staat voorop dat er een oplossing ontstaat die in de praktijk optimaal voldoet. Eenvoud in constructie en bedieningsgemak zijn een kenmerk van onze producten. Om deze reden maken wij alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen en onderdelen van gerenommeerde leveranciers en merken.
Onze machines en onderdelen worden indien mogelijk in roestvrij staal en kunststof uitgevoerd. Wij streven ernaar een product te leveren met maximale betrouwbaarheid! Alle door ons ontwikkelde machines zijn dan ook voorzien van CE markering.

Onze kracht?

  • Volledig vervaardigen en assembleren van apparaten voor diverse industrieën
  • Handling robots voor automatiseringsprojecten
  • Pick & place machines

Overige diensten

Zorgvuldig preventief en periodiek specialistisch onderhoud afgestemd op uw machine of installatie.

Lees meer

Intelligente machinebesturing voor bedrijfszekere en gebruiksvriendelijke systemen.

Lees meer

De technische support die u nodig heeft: tijdelijk of voor langere tijd met vaste mensen.

Lees meer

Het bouwen, modificeren en automatiseren van diverse procesinstallaties.

Lees meer

Met een eigen FDM printfarm printen we hoogwaardige kunststoffen voor specifieke onderdelen.

Lees meer

Met Energy Saving identificeert CMS energieverlies op het gebied van perslucht en gaslekkages en neemt energiebesparende maatregelen.

Lees meer