CMS is goed voor jouw carrière

Ten eerste: werken bij CMS is goed voor jouw toekomst. Werken moet leuk zijn, uitdagend zijn, maar je wil ook verder komen, nieuwe dingen leren, beter worden. Toch? En natuurlijk wil je daar ook een mooi salaris bij. Als jij iemand bent met een technische achtergrond, die kan aanpakken en goed kan samenwerken, dan zijn er mooie kansen voor jou bij CMS!

Onze vacatures

De functie is gericht op inregelen, opstarten, aanpassen, reviseren en preventief onderhouden van installaties en projectmatig ontwikkelen van besturingen voornamelijk in de food industrie.

Bekijk de vacature

De functie is gericht op inregelen, opstarten, aanpassen, reviseren en preventief onderhouden van installaties voornamelijk in de food industrie.

Bekijk de vacature

Je komt uitdagingen tegen op veelzijdige gebieden als werktuigbouwkundig, pneumatisch, hydraulisch, meet- & regeltechniek en elektra.

Bekijk de vacature

Jij schakelt frequent om van karwei, locatie/omgeving en technische complexiteit van de werkzaamheden.

Bekijk de vacature

“Je komt op veel fabrieken waar je heel veel verschillende technieken ziet en daardoor krijg je ontzettend veel ervaring.” Tim van Eerd

Bij CMS kun je veel leren

Ten tweede: bij CMS heb je veel mogelijkheden om nieuwe dingen te leren. We zijn een Erkend Leerbedrijf en dat is niet voor niets. Bovendien hebben we veel verschillende projecten met elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet-, regel- en besturingstechniek. We bouwen en onderhouden supergave machines voor heel veel verschillende klanten en op onze locatie in Maarheeze hebben we ook de mogelijkheid om jouw de fijne kneepjes van het vak te leren middels diverse trainingen.

Werken bij CMS is inclusief:

  • Team: 25 collega’s met passie voor techniek
  • Klanten: bekende merken in Nederland en buitenland
  • Werk: machinebouw en –onderhoud
  • Leren: bij klanten en in eigen trainingscentrum
  • Beloning: een mooi salaris

Afwisseling en vrijheid gegarandeerd

Werken bij CMS is nooit saai! Want de ene dag sta je samen met een collega bij Aviko onderhoud te plegen aan de complete frietlijn en de dag erna ga je naar een bekende zuivelfabriek voor het onderhoud aan een vullijn. Of je werkt samen met een team aan een automatiseringsproject of het verhuizen en verplaatsen van machines tot machinelijnen. Het is ook mogelijk om zelfstandig op pad te gaan, waardoor je heel vrij bent! En als je het leuk vindt om er nog verder op uit te gaan dan zijn tripjes naar België, Duitsland en Oostenrijk mogelijk! Waar jouw interesse ook ligt, in mechanisch, elektrisch of automatisering, CMS verwelkomt je graag in het team!

De feiten op een rijtje

1997

Wij draaien al 24 jaar mee

34.5 jaar

Gemiddelde leeftijd werknemers

15

landen waar CMS werkzaam is (geweest)

“Na mijn stage van de opleiding werktuigbouwkunde ben ik officieel bij CMS begonnen, want het werk is gevarieerd waarbij je een eigen inbreng moet geven. Ik zit veel op klussen voor dingen die opnieuw gemaakt moeten worden, waarbij je soms veel moet nadenken over o.a. de elektronica. Dit werk is leuk omdat je veel technische uitdagingen hebt. Hierbij leer je veel aangezien je op verschillende locaties komt. “ Martijn van Haperen