Machines draaien beter met... jou!

Eentonig werk? Sleur? Werken op de automatische piloot? Daar doen we bij CMS niet aan. Bij CMS kom je in aanraking met veel technisch uitdagende projecten, in uiteenlopende branches, bij klanten in verschillende regio’s. Als Engineer van CMS sta je dan ook iedere dag in een andere werkplaats. Tof, toch? Van automatische piloot naar zelf aan het roer. Bij CMS draai jij aan de knoppen!

Ben jij géén sleurmonteur? Doe hieronder de test!

Aantal werkplaatsen
Mechanisch of electronisch
Vaste of flexibele werktijden
Regionaal of liever internationaal

Bij CMS draai jij aan de knoppen

CMS is een Erkend Leerbedrijf en dat is niet voor niets. We investeren veel in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Op onze locatie in Maarheeze beschikken we over een technisch trainingscentrum. Hier kunnen eigen, maar ook externe, productiemedewerkers of technisch personeel zich bijscholen.

Bovendien delen we onze medewerkers in op competentie én persoonlijke voorkeur. Wat is jouw drijfveer? Welke kennis wil jij nog bijspijkeren? Welke werkzaamheden doe jij het liefst? Ofwel: jij draait aan de knoppen.

De mogelijkheden bij CMS

Onze vacatures

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat innovatieve software-oplossingen ontwikkelt die de wereld veranderen?

Bekijk de vacature

Ben jij een hands-on professional die gedreven wordt door het oplossen van technische uitdagingen en het leveren van uitmuntende service aan klanten?

Bekijk de vacature

Ben jij een ervaren mechanische engineer met een passie voor het oplossen van complexe technische uitdagingen?

Bekijk de vacature

Ben jij een ervaren elektrisch ingenieur met een passie voor het oplossen van complexe technische problemen?

Bekijk de vacature

Bij CMS is het nooit saai

Als Engineer van CMS sta je iedere dag in een andere werkplaats. Geen sleur, maar wel afwisseling en vrijheid in je werk. Zo sta je de ene dag met een collega bij Aviko onderhoud te plegen aan de complete frietlijn en ga je de volgende dag naar een bekende zuivelfabriek voor het onderhoud aan een vullijn. Ook zijn er mogelijkheden om zelfstandig op pad te gaan, waardoor je veel vrijheid hebt. Vind je het leuk om je grenzen te verleggen? Tripjes naar België, Duitsland en Oostenrijk behoren bij CMS ook tot de mogelijkheden. Waar jouw interesse ook ligt; bij CMS draai jij aan de knoppen!

De feiten op een rijtje

1997

Wij draaien al 27 jaar mee

34.5 jaar

Gemiddelde leeftijd werknemers

15

landen waar CMS werkzaam is (geweest)