We zijn op ons best waar elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet-, regel- en besturingstechniek samenkomen. In onze eigen werkplaats hebben we bovendien verschillende mogelijkheden om klantspecifieke producten te realiseren. Dit doen we allemaal niet alleen. CMS heeft zich door de jaren heen verbonden met diverse partners, met succesvolle relaties als resultaat!

Onze mensen maken het verschil.

Onze Partners

CMS is strategisch partner van STREMA® Maschinenbau voor de Benelux. STREMA is producent van palletwikkelaars. CMS ondersteunt met de complete installatie van nieuwe machines, onderhoud en storingen. We bieden complete End of Line oplossingen, inclusief pallettransportbanen, hekwerken en veiligheidsvoorzieningen.

CMS is ook strategisch partner van ELOPAK. Dit packaging bedrijf produceert onder andere gable-tops kartonnen voor melk en sappen. Al meer dan 20 jaar installeren, onderhouden en reviseren wij hun vulmachines.

Tot slot zijn we SMC-dealer en zijn we Festo system integrator.

En daar zijn we trots op

Benieuwd naar het ontstaan van de samenwerking tussen CMS en onze partners? Je leest hier een artikel over STREMA en lees hier het artikel van Prospact.

Draai jij beter bij CMS?

Solliciteer! CMS heeft mooie functies met een goed salaris en veel afwisseling. Bekijk onze vacatures!

Werken bij CMS

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Cuyten Maintenance Services. U ontvangt regelmatig een email met het laatste nieuws en innovaties uit ons vakgebied.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.