‘Het is een honderd procent match!’

Waar een onverwacht zetje in de goede richting toe kan leiden! Een gemeenschappelijke opdrachtgever wees Prospact en ons op onze complementaire dienstverlening: samen nemen wij het grootste deel van de invulling van het ISA model voor onze rekening. In deze blog vertellen Toine Cuyten en Laurens van Kuijk van CMS over de kracht van onze samenwerking met Prospact.

CMS staat voor Cuyten Maintenance Services. Het bedrijf is in 1997 opgericht door Toine Cuyten. In de loop der jaren is CMS uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met ongeveer 25 technisch geschoolde medewerkers. CMS is gevestigd in het Brabantse Maarheeze. Toine “Wij zijn specialist in machineonderhoud en klantspecifieke machinebouw, vooral gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Onze engineers bieden technische ondersteuning en beheersen alle noodzakelijke kennis en technieken. Zo laten we machines beter draaien en ligt productie nooit onnodig stil.”

Samenwerking

Laurens van Kuijk is Project Team Lead bij CMS: “Onze samenwerking met Prospact is ontstaan vanuit de vraag van een gemeenschappelijke klant. Deze opdrachtgever was erg tevreden hoe wij onafhankelijk van elkaar onze diensten verleenden en legde de link. Ondertussen zijn we een aantal maanden verder: door samen te werken met Prospact zijn we in staat een totaalplaatje aan te bieden!”

Toine: “De dienstverlening van Prospact is gericht op automatisering. Wij houden ons daar maar voor een beperkt deel mee bezig: wij verzorgen met name de hardware. Daar hebben wij alle kennis en ervaring voor in huis. Door onze dienstverlening te combineren, vullen wij elkaar perfect aan.”

Groter denken

Laurens: “Wij weten nu dat we bepaalde projecten kunnen oppakken. Door de combinatie met Prospact denken we aan grotere machinebouwopdrachten, voor bijvoorbeeld vulmachines, verpakkingen, handling en transportsystemen. Samen zijn we in staat tot de complete inrichting én werking van een fabriek. Waar in het verleden onze opdrachten versnipperd waren, kunnen we nu zo grootschalig mogelijk denken als gevolg van onze samenwerking.” Toine vult aan: “En dat is zeer positief voor onze klanten!”

Chemie

Toine vervolgt: “Het is een honderd procent match: hoe langer we samenwerken, hoe beter we elkaar leren kennen. De onderlinge chemie is de basis voor onze samenwerking. Het geheim? Dat is transparantie en open communiceren naar elkaar én met onze klanten! Naar mijn mening kan onze chemie alleen maar verbeteren. Inmiddels werken we samen aan meerdere projecten.” Laurens: “We proberen ons nog breder te oriënteren, op basis van de ervaring die we nu opdoen. We verwachten meer vragen naar een totaalpakket, want onze netwerken sluiten op elkaar aan.”

Toine, tot slot: “We spreken dezelfde taal, we delen onze opvattingen over transparant zakendoen. Onze boodschap is dat we uit de startblokken zijn!”

Samen zijn we in staat tot de complete inrichting én werking van een fabriek. Waar in het verleden onze opdrachten versnipperd waren, kunnen we nu zo grootschalig mogelijk denken als gevolg van onze samenwerking. En dat is zeer positief voor onze klanten!